Bialetti Grillpan Impact Inductie 28 cm

Bialetti Grillpan Impact Inductie 28 cm

Met deze mooie grillpan van Bialetti maak je ook als je een inductiekookplaat of fornuis hebt de smakelijkste grillgerechten klaar. Vele heerlijke gerechten maak je met deze pan klaar, want met deze Bialetti in je keuken kun je vele kanten op. Behalve vlees, kip of vis, is groente grillen ook een fijne optie voor een extra smaakdimensie.

De Impact Induction serie is ontworpen om aan de eisen van de hedendaagse levensstijl te voldoen. Deze serie van Bialetti bevat een scala aan pannen het mogelijk maken een nieuwe manier van koken te ontdekken door middel van koken op inductie. De pannen van deze serie zijn krasbestendig en kunnen op alle warmtebronnen gebruikt worden.

Duurzame antiaanbaklaag

De Impact Induction grillpan beschikt over de speciale Duratek antiaanbaklaag, een robuuste en krasbestendig 3-delige laag gemaakt van extreem harde mineraaldeeltjes. Zo kun je metalen kookgerei en schuursponsjes veilig gebruiken in deze pan. Een pan die lang meegaat.

De pan heeft een ruime afmeting van 28 cm en is voorzien van een antiaanbaklaag, voor eenvoudig grillen zonder aanbakken. De greep van kunststof zorgt ervoor dat deze niet warm wordt.

Specificaties

  • Afmetingen doornsede 28 cm
  • Materiaal vervaardigd uit aluminium en RVS
  • Voorzien van een krasbestendige antiaanbaklaag
  • Ergonomische handgreep voor meer gebruikscomfort
  • Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie

Naar de aanbieding