BK Easy Basic Wokarang 28cm

BK Easy Basic Wokarang 28cm

Met deze BK Easy Basic Wokarang, verkrijgbaar in twee groottes, wok je supereenvoudig en zonder knoeien. De speciaal gevormde rand zorgt ervoor dat de gerechten in de pan blijven tijdens het wokken. Ideaal voor een heerlijk oosters wokgerecht, maar uiteraard ook andere gerechten maak je zo in deze pan klaar. Verkrijgbaar in een doorsnede van 28 en 32 centimeter.

Deze wokarang ligt licht in de hand en is eenvoudig in gebruik. Je kan de ingredienten in de pan eenvoudig omgooien zodat alles goed gelijkmatig gaar wordt, de rand zorgt ervoor dat alles in de pan blijft. Doordat deze wokpan voorzien is van een Teflon antiaanbaklaag koekt het eten niet aan, ideaal bijvoorbeeld voor het wokken van vis of kip. De bodems van de pannen uit de BK Easy Basic serie zijn voorzien van een dikke magnetische laag van 5,5 mm dik. Dit is een stevige basis voor gelijkmatig garen een een goede warmteverdeling. Ook kromtrekken van de bodem wordt zo voorkomen. De pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen zoals gas, keramisch en inductie. Let op, alleen de 32 cm versie is geschikt voor inductie.

De BK Wokarang uitgelegd op video

Tegenwoordig is een wokpan bijna onmisbaar in de keuken. Met deze voordelige pan van BK haal je een goede in huis. Perfect om in een korte tijd een complete maaltijd te bereiden, en ook nog eens zeer gezond ook! Met de wok maak je de heerlijkste groentegerechten klaar, ideaal als je bijvoorbeeld van vegetarisch koken houdt. Maar ook vlees en vis kan makkelijk in deze pan, laat je fantasie de vrije loop en wordt een echte thuiskok!

Naar de aanbieding