Crock Pot Slowcooker 3,5 L CR3740

Crock Pot Slowcooker 3,5 L CR3740

Klassiek kookgemak

Een handige keuken metgezel, dat is deze voordelige Crock-Pot van 3,5 liter. De slow cooker maakt het gemakkelijk om een breed scala van gerechten te bereiden. Gebruik het voor alles, van voorgerechten tot stevige soepen, hartige sauzen, vegetarische chili, en meer. Het zelfs geschikt om een 3-pond sunday roast klaar te maken. De 3,5 liter capaciteit is voldoende voor maaltijden voor ongeveer vier personen, perfect dus voor de meeste gezinnen of voor drukke professionals die gemakkelijke en gezonde maaltijden onderweg willen.

Elektrische Slow Cooker met gebruiksvriendelijk ontwerp

De slow cooker heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp, wat betekent dat zowel de beginnende kok en ervaren chef-kok thuis kunnen genieten van het maken van geweldige maaltijden. Eenvoudig in gebruik door simpelweg ingredi├źnten toe te voegen in de verwijderbare ronde keramieken schaal, daarna plaats je deze in de verwarmings-unit, zet je de deksel erop en het is klaar om te starten. Met drie temperatuur instellingen van hoog, laag en warm zorg je altij voor de perfecte hoeveelheid consistente warmte voor elk gerecht. Kies hoog vuur snel maken van bijvoorbeeld gehaktballen of selecteer een laag vuur zodat de bonensoep klaar aan het einde van de dag klaar zal zijn. De warmhoudfunctie houdt het voedsel op een ideale serveertemperatuur, handig voor feesten en buffetten.

Slank functionele stijl van Crock-Pot

Sterker nog, de Crock-Pot slow cooker heeft een geborsteld roestvrijstalen afwerking die een vleugje moderne elegantie toevoegt aan elke keuken, en het glazen deksel zorgt ervoor dat je je kan zien hoe de gerechten koken en gaar worden zonder het deksel te verwijderen, zodat de warmte en het vocht binnen blijven waar ze thuishoren. Een koelblijvend handvat op het deksel maakt het makkelijk om het deksel veilig te verwijderen, terwijl twee handgrepen op het roestvrijstalen onderstel zorgen voor een comfortabele, veilige grip tijdens het verplaatsen van de slow cooker van de keuken naar een buffet en weer terug. Geïntegreerde handgrepen aan de zijkant op de rand van de verwijderbare keramieken schaal maken eenvoudig optillen en dragen makkelijk, of het verwijderen van de schaal uit de basis-unit om op de eettafel te serveren of naar de koelkast voor het bewaren van restjes.

Het beste van alles, de verwijderbare keramieken schaal en het glazen deksel zijn makkelijk schoon te maken met de hand of in de vaatwasser.

Wat zit er in de verpakking

Een 3,5 Liter elektrische slow cooker en een gebruikershandleiding met recepten.

Naar de aanbieding