Eva Solo Wokpan met antiaanbaklaag Ø 32 cm

Eva Solo Wokpan met antiaanbaklaag Ø 32 cm

Robuuste design wok van Eva solo uit XO collectie, ook verkrijgbaar in 28 cm. De woks en pannen uit deze serie zijn ontworpen met een drielaagse constructie van een aluminium kern ingeklemd tussen roestvrij staal aan de binnen- en buitenkant. De beste eigenschappen van de twee materialen zijn gecombineerd om een gelijkmatige verdeling van de warmte te verzekeren over de bodem en de zijkanten van de pan, waardoor hotspots worden voorkomen en er een perfecte basis ontstaat voor optimaal koken, wokken en frituren. Alle handgrepen zijn gegoten in roestvrij staal en liggen goed in de hand. Liter markeringen op de binnenkant van de pannen bieden een eenvoudig meting van de inhoud. De XO Collection kan worden gebruikt op alle warmtebronnen.

  • Robuuste wokpan met uitstekende warmtegeleidende eigenschappen die gelijkmatig en snel de warmte verdeelt voor een uniforme bereiding.
  • Drie laags constructie van roestvrij staal voor de binnenste en buitenste lagen en daartussen een stevige aluminium kern; met een PFOA-vrije anti-aanbaklaag
  • Vaatwasmachinebestendig
  • 32 cm doorsnede
  • Deens design rond esthetiek, functionaliteit en kwaliteit; gemaakt in denemarken

Naar de aanbieding