Fissler Snelkookpan Vitavit Premium 6 L

Fissler Snelkookpan Vitavit Premium 6 L

De snelkookpan reeks Vitafit van Fissler biedt voor elke thuiskok het perfecte model – de vitavit comfort dat alle basisfuncties van de nieuwe generatie snelkookpannen heeft, de vitavit premium met slimme extra functies. Mooi en snel ze zijn allemaal. En ze zorgen voor veel plezier in de keuken.

Innovatief snelkookpansysteem – voor vrijheid in de keuken

Twee kookstanden: De vitavit ® comfort beschikt over twee kookstanden, dat een een nauwkeurige afstemming voor de ingrediënten mogelijk maakt voor bijzonder gezond zacht koken vol vitamines. De zachte fase is voor delicate voedingsmiddelen zoals fijne groenten of vis, de snelle fase geschikt voor soepen, vlees en veel bijgerechten.

Koken met stoom: De vitavit premium editie heeft de bovenstaande opties en daarnaast ook een nieuwe kookstand die werkt zonder druk, ter vervanging van een afzonderlijke stoompan. Voor zacht koken van delicate ingrediënten.

Een zuiver ontwerp dat schijnt in elke keuken

Puristische stijl: Minimalistische, moderne lijnen zijn kenmerkend voor de nieuwe generatie snelkookpannen van Fissler. Dankzij de conische vorm van de pan zijn alle modellen zijn stapelbaar en dus geschikt voor elke ruimte.

Dat speciale element: de handvat elementen van de vitavit editie serie hebben nieuwe accenten – twee korte handgrepen in plaats van de bekende lange steel of handvat en een gebogen handvat van het deksel dat optisch aansluit op de stijl de premium pannen series Solea en Intensa.

Intelligente functies – voor comfort en veiligheid

Eenvoudig stoplicht systeem: Het kleurendisplay is er om te helpen om veilig door het kookproces te gaan en helpt om de gewenste kooktemperatuur en zo energiezuinig en efficiënt mogelijk te koken. Geel geeft aan dat de kookzone kan worden uitgezet, groen geeft aan dat de gekozen kooktemperatuur is bereikt, en rood waarschuwt voor te hoge energie-warmte.

Goede positionering: Een metalen lipje op het deksel vergemakkelijkt een nauwkeurige plaatsing van het deksel op de pan. De nieuw ontworpen rand van de pan zorgt ook voor een zachte sluiting.

Vergrendeling: een hoorbare “klik” en een kleur in het handvat geven aan dat de pan goed gesloten en is klaar voor het koken. Alleen dan kan het de druk opbouwen.

Verwijderbare grepen en kookventiel: Voor het eenvoudig reinigen van pannen en ze eenvoudig op te bergen in het keukenkastje. Door de conische vorm zijn een aantal pannen stapelbaar.

Voor alle warmtebronnen: de bewezen CookStarbodem is een universele basis die je kunt gebruiken op alle soorten kookplaten, inclusief inductie.

Instelbare verdamping: De vitavit premium en bieden een comfort reststoom functie die een fijn gedoseerde verdamping direct door het kookventiel laat.

Eenvoudig afmeten: De aan binnenzijde meetschaal maakt het doseren van vloeistoffen eenvoudig.

Naar de aanbieding