Jamie Oliver Knoflookpers en Snijder

Jamie Oliver Knoflookpers en Snijder

Ervaar het verschil in smaak tussen de vers geperste en gesneden knoflook met behulp van deze fantastische accessoire. The Garlic Slice “n” Press heeft een ge├»ntegreerde snijder voor perfecte plakjes knoflook in een paar seconden en een uniek pers-design dat gemakkelijk de schil van de knoflook verwijderd. Het is gemaakt van gegoten zink met een zilveren afwerking die robuust is en geschikt voor de vaatwasser, dus het is gemakkelijk schoon te maken. De knoflookpers en snijder is 35mm in lengte, 50 mm in de breedte en 185 mm in de hoogte.

Een echt goede aanbieding en leuk als kado. Deze knoflookpers werkt perfect en het beste is het niet hoeven schillen van de teentjes knoflook. Het is handige accessoire en vereist geen brute kracht. Zoals andere gebruikers hebben gezegd, als je meteen na gebruik reinigt met stromend water zijn er geen problemen met kleverige knoflook verstopping van de pers. Bijna een must-have voor de prijs!

Deze briljant ontworpen Jamie Oliver Knoflook Slice ‘n’ Press doet precies zoals het zegt – het perst niet alleen de knoflook, maar plakjes maken doet het ook! Als je een andere smaak wilt krijgen van dan wel gesneden of geperste knoflook, deze keukenaccessoire geeft je de mogelijkheid. De naaivoet verwijdert gemakkelijk de huid van de knoflook en de snijmachine produceert snel perfecte plakjes. Bovendien, de knoflookpers heeft de capaciteit om voor alle knoflook maten en is gemaakt van gegoten zink voor extra sterkte.

Naar de aanbieding