Ken Hom Wok TAO Plus Ø 28 cm

Ken Hom Wok TAO Plus Ø 28 cm

De Ken Hom Tao Plus woks zijn opgebouwd uit zwaar koolstofstaal, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en overdracht. Gecoat van binnen en buiten met de milieuvriendelijke Xylan Plus anti-aanbaklaag. Deze wok van carbonstaal is ideaal voor hoog vuur, hoge snelheid koken en biedt mogelijkheden om uitstekende wokgerechten te bereiden, de pan is bestand tegen schuren en is vaatwasmachinebestendig.

 • Uitstekende warmtegeleider: Koolstofstaal is een uitstekende geleider van warmte, en is daarom ideaal voor hoge temperaturen, hoge snelheid koken, de essentiële elementen voor een succesvol roerbakken.
 • Nonstick oppervlak: Van binnen en buiten gecoat met een PFOA-vrij Xylan Plus anti-aanbaklaag van Whitford, deze koolstofstaal wok is duurzaam en biedt een superieure wok-eigenschappen om het koken gemakkelijk en handiger te maken.
 • Geen kruiden nodig: De anti-aanbak coating is gemakkelijk te onderhouden en vereist geen kruiden.
 • Krasbestendig: De Xylan Plus coating is zorgvuldig samengesteld met een speciaal mengsel van keramische deeltjes om een ​​superieure weerstand te creëren tegen slijtage, hierdoor is de wok voor gebruike met metalen kookaccessoires geschikt.
 • Gemakkelijk te hanteren: De fenol handgreep met Flame Guard zijn hittebestendig en zorgen voor een gebruiksvriendelijk roerbakken. Een ring aan het einde van het handvat is ideaal voor hangend op te bergen.
 • Veelzijdig gebruik: De Ken Hom anti-aanbak koolstofstaal wok kan worden gebruikt op elke kookplaat met inbegrip van elektrisch, gas, keramisch, halogeen en inductie.
 • Makkelijk schoon te maken
 • De Ken Hom wok is geschikt voor reiniging in de vaatwasser.
 • Over Ken Hom’s Tao Collection

  Chef-kok, auteur en internationaal tv-persoonlijkheid Ken Hom wordt beschouwd als een van ‘s werelds toonaangevende autoriteiten op de Aziatische keuken. Zijn bereik van wokken is een leider in het Verenigd Koninkrijk etnische kookgerei markt voor meer dan 20 jaar. Het aanbieden van de beste in zijn klasse materialen en een hoge kwaliteit coatings, de Tao Collection levert uitstekende prestaties en duurzaamheid geïnspireerd door jaren van culinaire ervaring en innovatie.

  Naar de aanbieding