Le Creuset Les Forgees Wokpan 30 cm

Le Creuset Les Forgees Wokpan 30 cm

De anti-aanbak wokpan van Le Creuset is een echte aanrader! De gesmede wok van 30 cm doornsnede uit de Les Forgees serie heeft een non-stick coating die makkelijk twee keer per dag gebruikt kan worden voor maar liefst 109 jaar! Opmerkelijk duurzaam dus en ook nog eens PFOA vrij, vandaar dat deze wokpan met levenslange garantie van de fabrikant wordt geleverd.

Gemaakt van gesmeed aluminium van binnen en buiten, voor verbeterde duurzaamheid en onvergelijkbare sterkte. Zo is er geen risico van vervorming, zelfs na jaren van gebruik. De bodemdikte van 3,8 mm zorgt voor optimaal en gecontroleerd koken van al je ingredienten door middel van een gelijkmatige verdeling van de warmte.

Gezond koken zonder vet dankzij de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag. Perfect voor de hedendaagse gezonde Aziatische en Westerse keuken zoals curries, gebakken groenten , noedels etc.

De wok is extra praktisch dankzij het handvat, dit helpt bij het dragen van de wok wanneer deze vol is.

Mooie afwerking voor lichte en esthetische wok. De ergonomische handgreep van geklonken roestvrij staal zorgt voor een uitstekende grip en een sterke en duurzame fixatie. Dankzij de thermo isolatie blijft de greep koud en vermijdt het zo elk risico op brandwonden.

Naar de aanbieding