Le Creuset Vierkante grillpan

Le Creuset Vierkante grillpan

Deze vierkante grillpan van de beroemde Franse kookgerei fabrikant Le Creuset biedt extra kookruimte voor steaks, vis, hamburgers, of groenten. Elk gerecht klaargemaakt in deze pan krijgt een heerlijk gegrilde smaak en is voorzien een echt gestreept grillpatroon. De verhoogde ribbels in de bodem van deze grillpan zorgen niet alleen voor grillstepen, maar helpen ook overtollig olie en vet af te voeren van het voedsel voor een lage calorie en gezonde bereidingswijze.

Gietijzeren grillpan van Le Creuset

Omdat gietijzer ongeëvenaard is in het vasthouden van warmte en omdat gietijzer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, zal het voedsel gelijkmatig grillen in de deze mooie grillpan van Le Creuset. De afwerking van de buitenkant biedt een kleurrijk, duurzaam emaille dat bestand tegen scheuren, terwijl de binnenzijde biedt een duurzame zwart emaille afwerking. De grill heeft ook een stevige, geïntegreerde handgreep en daar tegenover een klein handvat wat het veilig verplaatsen van de pan mogelijk maakt door middel van twee handen. De twee nondrip tuiten, één aan elke kant, maakt het afgieten voor zowel links- als rechtshandigen een eenvoudig karwei.

Deze Le Creuset grillpan werkt op elk fornuis, kookplaat, in de oven, of onder een grill. Het is ook stijlvol genoeg om te tonen op de tafel en zorgt voor een echte landeljke sfeer. Hoewel de pan in de vaatwasmachine kan, is voor langdurig plezier van deze pan aan te raden te wassen met de hand. De pan grill is ongeveer 11-3/4 door 16-3/4 door 2 inch en heeft een beperkte levenslange garantie.

  • Werkt goed op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven.
  • Ribbels op de bodemplaat scheidt vet uit het voedsel voor een gezonde bereiding.
  • Heerlijke grill gerechten creëren voorzien van grillpatroon.
  • Koelkast en diepvriezer veilig.
  • Materiaal geëmailleerd gietijzer.
  • Reiniging en onderhoud, vaatwasmachine bestendig, maar handwas wordt aanbevolen.

Naar de aanbieding