Scanpan Wokpan Classic Ø 32 cm

Scanpan Wokpan Classic Ø 32 cm

Scanpan’s wokpan heeft een extra dikke bodem, voor een goede geleiding van de warmte, zodat je energie kunt besparen door het gebruik van lage tot middelmatige warmte voor bijna al uw wokgerechten. Andere functies zijn onder meer een warmte-gehard glazen deksel, een hittebestendige greep en een keramische titanium interieur oppervlak, dat veilig is voor het gebruik met metalen voorwerpen en niet zal scheuren of schilferen. De pan is ovenveilig tot 260 graden.

Deze pan wordt geleverd met een levenslange garantie, maar het wordt geadviseerd dat het volgende te volgens voor een langdurig kookplezier; dompel de warme pan in water onmiddellijk na het koken enwas deze met de hand met warm water en zeep, als je klaar bent om de wokpan opnieuw te gebruiken, verspreid een paar druppels olie over het oppervlak met met een papieren doekje.

Scanpan Classic Wok met PFOA en PFOS vrije anti-aanbaklag

De Scanpan Classic Wok is een duurzaam, betrouwbaar pan voor het bereiden van perfecte roerbakgerechten, heerlijke soepen en nog veel meer. Deze wok is een set, compleet met houten roerstaafjes en een rek dat past rond de randen. De geheime de stabiliteit van Scanpan producten ligt in het fabricageproces: het versmelten 30000 graden titanium met vloeibaar aluminium gecomprimeerd onder 250 ton druk. Hiermee wordt een laag van keramisch titanium gecreëerd, die versterkt is met een laag PFOA en PFOS vrije anti-aanbaklaag. Het resultaat is een super sterke pan die een gelijkmatige warmteverdeling zonder aanbakken biedt, elke keer weer. Gefabriceerd in Denemarken, Scanpan maakt al meer dan 50 jaar pannen. Scanpan hecht waarde aan het groene productie, het gebruik van aluminium is verkregen op een milieuvriendelijke manier, en de hechtende laag schaadt dat niet de mens en niet de aarde schaadt. Voor het beste resultaat, gebruik je je Scanpan wokpan elke dag.

Naar de aanbieding