Tefal Snelkookpan Secure5 6 L

Tefal Snelkookpan Secure5 6 L

De Tefal Secure 5 snelkookpan biedt een perfecte manier om groenten snel en goed te koken. De grote 6L capaciteit en keuze uit 2 programma’s betekent dat je voor een echte spreiding van heerlijk eten kan zorgen, of het nu voor een gezinsmaaltijd is of een sociale gelegenheid. De Tefal Secure5 is gemaakt van aluminium met een roestvrij stalen deksel, deze snelkookpan heeft een 3-laags bodem voor een uitstekende warmteverdeling. Het is ook veilig.

Zeer veilige snelkookpan

Er zijn niet minder dan 5 veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen. Als de pan niet volledig afgesloten is, komt deze niet onder druk. Wanneer de pan in gebruik is en onder druk, kun je deze niet openen. Het is voorzien van een druk-gestuurde klep die je toestaat om de druk tijdens het koken controleren en als dit stopt met werken, dan is er een extra veiligheidsklep die begint te werken en laat de stoom vrij. Indien beide kleppen stoppen met werken, is er een zegels systeem waarmee die de afdichting laat breken om zo veilig los stoom vrij te laten. Deze Tefal snelkookpan is geschikt voor alle kookplaten en warmtebronnen.

Specificaties

Deze 6 liter Tefal Secure roestvrijstalen snelkookpan wordt grendeld in alle voedingsstoffen en de smaak in de pan voor het snel koken van uw gracht. Geschikt voor alle soorten kookplaten, deze pan heeft twee posities en twee koelblijvende bakelieten handgrepen.

  • Capaciteit van 6 liter.
  • Bakelieten grepen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen type elektrisch, gas, keramisch, halogeen en inductie kookplaten.
  • Inclusief stoommandje en onderzetter.

Naar de aanbieding