BK Pannenset 4-delig Carré

BK Pannenset 4-delig Carré

Met deze voordelige set van BK heb je vier handige pannen voor alledaags gebruik. Gemaakt van RVS, ook de grepen, en strak vormgegeven haal je met de Carré een duurzame set in huis die lang meegaat. Verder voorzien van een efficiënte sandwichbodem en een handige schenkrand. Geen gebruik van kunststof en makkelijk te reinigen. De stevige grepen zijn hittebestendig en zorgen voor een goede en veilige grip. De pannendeksels, ze zijn van rvs hoogglans gemaakt, maken het geheel compleet. Een mooie stijlvolle set die je zonder schamen kan plaatsen op de keukentafel, de tafelgasten zullen verbaasd zijn.

De Carré-pannen zijn voorzien van een handige schenkrand die het afgieten een eenvoudig karwei maakt, niet meer knoeien of morsen, en daarnaast ook nog eens veiliger. De pannen kunnen gereinigd worden in de vaatwasmachine. Ze zijn stapelbaar en daardoor extra makkelijk op te bergen.

Goede warmteverdeling

Kenmerkend voor de pannen uit de Carré serie is de goede warmteverdeling. Dit komt door de sandwichbodem die de pannen hebben. Dit is een speciale bodem van meerlaags materiaal. Naast een snelle opwarming is een ander voordeel van deze bodem dat de warmteverdeling over de gehele bodem gelijk is, dit is ideaal voor een gelijkmatige garing van de gerechten in de pan en voorkomt aanbakken op bepaalde plekken. Daarnaast is een sandwichbodem ook efficiënter voor de gebruikte energie, of dit nu gas of inductie is.

Deze pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, of je nu kookt op inductie, gas of keramsisch met deze set haal je flexibiliteit in huis. Ook kun je ze in een verwarmde oven plaatsen, ze zijn immers geheel van RVS.

Overige voordelen van de BK Carré

De BK Carré is geschikt voor iedere warmtebron. Op inductie koken is daardoor mogelijk, maar de pannen kunnen ook met gemak in de oven. De pannen zijn voorzien van een schenkrand. Hierdoor is het mogelijk om eventueel vocht veilig, gemakkelijk en zonder te knoeien af te gieten of te schenken.

Naar de aanbieding