Fissler Finecut kruidenhakker

Fissler Finecut kruidenhakker

Het schillen en hakken van groenten, fruit of kruiden is een tijdrovende voorbereiding. Gelukkig is er nu voor de thuiskok de innovatieve Finecut van Fissler, een groente en fruit hakker, die geen behoefte heeft aan stroom. De kleine krachtpatser verpletterd verschillende ingrediënten in een handomdraai in grof, fijn of zeer fijne stukjes.

Veelzijdig in gebruik

Of het nu voor soepen, sauzen, spreads, puree of de bereiding van babyvoeding is, de Finecut snijdt direct rauwe en gekookte groenten, kruiden en vruchten van alle soorten en kan ook uien snel fijnmaken zonder tranen. De meegeleverde accessoires kunnen zelfs verse kruiden drogen, mengen van sauzen of het opschuimen vansoepen, de ideeën zijn eindeloos. De container en kan worden voorzien van een deksel voor het vers houden van de inhoud in de koelkast. Een ander voordeel van de plastic containers en accessoires is dat ze eenvoudig kunnen worden gereinigd in de vaatwasser.

Snijden als een pro

In tegenstelling tot andere keukengerei, worden de knipsels niet geplet, maar dwars door twee zeer scherpe, bewegende messen van speciaal gehard staal gesneden zoals een professionele hand netjes en gelijkmatig. De Finecut is eenvoudig met de hand en extreem fijn te bedienen. Zoals met een slacentrifuge, trekt de gebruiker de Finecut op gang via het deksel, totdat het gewenste resultaat wordt bereikt. De Finecut van Fissler heeft een capaciteit van 0,9 liter.

  • Afmetingen van L 14 x B 14 cm
  • Materiaal van Kunststof en RVS
  • Multifunctionele allessnijder
  • Werkt zonder elektriciteit
  • Mixt, hakt, snijdt en mengt groente, fruit, soepen en sauzen

Naar de aanbieding