Fissler Pannenset 4-delig Solea

Fissler Pannenset 4-delig Solea

Een nieuw design voor koken met comfort. Design fans krijgen waar voor hun geld met Fissler solea, de premium pannen-serie combineert een uniek design met een aantal handige functies. Deze 4-delige set bestaat uit 3 kookpannen van 16, 20 en 24 cm doorsnede en een braadpan van 20 cm doorsnede. Een set van topkwaliteit van een vertrouwd merk als Fissler.

Over Fissler Solea

Afgieten gemakkelijk gemaakt: Het praktische afgieten zonder acrobatiek en extra afgeschermd gebruik, door het zachtjes bewegen van het deksel kunnen de vloeistoffen makkelijk weglopen.

Comfortabele koelblijvende metalen handgrepen: Nooit meer grijpen een pannenlap. De grote, handige metalen handgrepen zijn ovenbestendig en worden niet koken op het fornuis heet.

De pannendeksel staand op de rand plaatsen: Het frameloze glazen deksel kan overal worden geplaatst op de rand van de pan. Het kookvocht druppelt terug in de pot en zo blijft je fornuis of kookplaat schoon.

Kook volledig afgesloten en geschikt voor alle hittebronnen: Kook op elke warmtebron, de pan verwarmt snel en gelijkmatig en bespaart energie, of het nu een gas, elektrisch, keramisch of inductiekookplaat is.

Vrijwel elk detail: Typische Fissler functies zoals een schenkrand, een meetschaal en een stapel functie, zelfs voor pannen van dezelfde grootte. De details voltooien de eigenschappen en functies van het product.

Specificaties 4-delige set

Deze 4-delige pannenset van Fissler is de ideale basisuitrusting voor ambitieuze koks met gevoel voor design. De set inspireert door het exclusieve ontwerp en de nuttige functies. Alle pannen hebben een geïntegreerde meetschaal en grote, comfortabele koelblijvende handgrepen gemaakt van roestvrij staal. De praktische afgieten gaat druppelvrij met gesloten deksel en de deksle kan op zijn kant op de rand geplaatst worden.

  • Kookpan, 16 cm
  • Kookpan, 20 cm
  • Kookpan, 24 cm
  • Braadpan, 20 cm

Naar de aanbieding