Jamie Oliver Koekenpan Hard Enamel 26 of 28 cm

Jamie Oliver Koekenpan Hard Enamel 26 of 28 cm

Ontworpen door de beroemde chef-kok Jamie Oliver samen met Tefal, het harde emaille pannen assortiment is duurzaam en ideaal voor dagelijks gebruik. Net als alle pannen in het bereik, beschikt deze koekenpan over Prometal Pro, de nieuwe generatie anti-aanbaklaag Tefal. Prometal Pro is een zes-laagse coating die een keramische harde ondergrond heeft en is versterkt met saffier gestenigd mineralen, voor nog betere prestaties en duurzaamheid. Gedekt door een levenslange garantie, Prometal Pro is zo duurzaam dat het gebruik van metalen voorwerpen weet te weerstaan.

Met Tefal Thermo Spot

De pannen zijn ook voorzien Tefal’s unieke warmte-indicator, de Thermo Spot, die constant rood gloeit om u te laten weten wanneer je pan is voorverwarmd tot 200 graden, de optimale temperatuur om te beginnen met koken. Met de Thermo Spot, is er geen gevaar dat de pan oververhit of nog niet voldoende warm is. Het stelt je in staat om je gerecht op precies de juiste temperatuur dicht de schroeien en in de smaak in het product te houden, op dezelfde manier een professionele chef-kok zou doen.

De combinatie van Thermo-Spot en Prometal Pro zorgt niet alleen voor hoge prestaties en volledige controle tijdens het koken, het maakt ook mogelijk om eten te koken op een gezonde manier, zonder de noodzaak voor olie.

De pannen hebben een slijtvaste emaille buitenkant, ideaal voor eenvoudige reiniging. Ze hebben geklonken RVS grepen met een soft touch siliconen grip, en zijn vaatwasser en oven bestendig tot 180 graden.

Jamie Oliver koekenpan van Tefal
  • Unieke Thermo Spot technologie
  • Prometal Pro anti-aanblaag
  • Slijtvaste emaille buitenkant voor makkelijk schoonmaken
  • Vaatwasser en oven bestendig
  • Geschikt voor de meeste warmtebronnen, behalve inductie
  • In 26 of 28 cm diameter verkrijgbaar

Naar de aanbieding