Jamie Oliver vijzel

Jamie Oliver vijzel

Jamie Oliver stamper en vijzel – deze granieten stamper en bijpassende vijzel is stijlvol geborsteld aan de buitenkant, maar heeft een ruw geslepen inwendige oppervlak om het ideaal te maken voor het fijnstampen van al uw favoriete kruiden en specerijen. Jamie Oliver is een fenomeen in de wereld van koken. Als een van ‘s werelds meest geliefde chefs hij blijft hij een groot succes genieten op de televisie en in de uitgeverij, met 12 tv-programma’s uitgezonden in meer dan 100 landen en meer dan 23 miljoen verkochte boeken.

In 2009 was de lancering van de Keuken van Jamie Oliver’s Kit, een reeks van eenvoudig te gebruiken en stijlvolle keuken producten ontworpen door Jamie en het DKB design team. Deze vijzel is daar een onderdeel van. Als gevolg van het succes van het Jamie Oliver assortiment wordt het assortiment steeds uitgebreid met meer producten die Jamie graag zou gebruiken in zijn eigen keuken.

Jamie zegt: “Ik ben echt blij met alle keuken accessoires van de jongens op DKB en die ik heb ge├»ntroduceerd in de loop der jaren. Ik hoop dat de nieuwe tools en gadgets de mensen aanzetten tot het maken van heerlijke en gezonde gerechten.”

Naar de aanbieding