Scanpan Classic Koekenpan Ø 24 cm

Scanpan Classic Koekenpan Ø 24 cm

Een perfecte omelet of gebakken ei maken? Het lukt altijd met deze Scanpan Classic koekenpan. Verkrijgbaar in maar liefst 5 groottes van 20 tot 32 centimeter doorsnede. Gemaakt in Denemarken van onder druk gegoten aluminium, de stevige pan beschikt over lage zijkanten, perfect voor het uitschuiven van de eieren, het maken van pannenkoeken of het bakken van biefstuk. De koekenpan heeft een keramische titanium anti-aanbak afwerking die veilig is voor gebruik met metalen gebruiksvoorwerpen. De stevige greep is vastgemaakt zonder klinknagels, wat het roeren en het schoonmaken vergemakkelijkt, en het is gegarandeerd dat deze niet los te laat. Ook geschikt voor het bakken van bijvoorbeeld een tarte-tartin in de oven, de koekenpan is ovenvast tot 260 graden celsius. De pan is vaatwasmachinebestendig, echter wordt wassen met de hand aangeraden om de beste anti-aanbak afwerking te behouden.

Milieuvriendelijke koekenpan

In antwoord op de milieuproblematiek met betrekking tot anti-aanbak afwerkingen, Scanpan in 2007 introduceerde haar Green Tek anti-aanbak-technologie. Werken met leveranciers, Scanpan is de eerste kookgerei bedrijf het gebruik van schadelijke chemische PFOA uit het gehele proces gebruikt om de hechtende verbinding te maken volledig te elimineren. De nieuwe-PFOA vrije antiaanbaklaag afwerking is nu te vinden op alle Scanpan Classic en Professional kookgerei. Scanpan dekt haar gegoten aluminium kookgerei met een volledige levenslange garantie.

Scanpan technologie

De Scanpan Classic koekenpan is een duurzame, betrouwbare pan geschikt voor bijna elk gerecht. Het geheim van de stabiliteit van de Scanpan producten ligt in het fabricageproces: het fuseren van gesmolten titanium met vloeibaar aluminium gecomprimeerd met 250 kilo druk. Dit proces creëert een laag van keramisch titanium, die is versterkt met een laag PFOA- en PFOS vrije anti-aanbak coating. Het resultaat is een super sterke pan, die ook zorgt voor een gelijkmatige warmte distributie en gemakkelijk loslatende gerechten, elke keer weer. Scanpan heeft een traditie van het maken van pannen van al meer dan 50 jaar. Scanpan is toegewijd aan groene productie, het gebruik van aluminium en een anti-aanbaklaag dat noch de mens, noch de aarde schaadt. Voor het beste resultaat gebruik je Scanpan elke dag. Vervaardigd in Denemarken.

  • Verkrijgbaar in 20, 24, 26, 28 en 28 cm doorsnedes
  • Materiaal van aluminium en titanium
  • Green Tek keramische-titanium anti-aanbaklaag is veilig voor metalen voorwerpen
  • High-density fenolhars handvat stevig vastgemaakt zonder klinknagels
  • Vaatwasserbestendig, maar wassen met de hand aanbevolen
  • Ovenbestendig tot 260 graden
  • Uniek productieproces voor een extra sterke pan met een vormvaste bodem
  • Geschikt voor de meeste warmtebronnen, behalve inductie

Naar de aanbieding