WMF Pannenset Funktion4 4-delig

WMF Pannenset Funktion4 4-delig

De vierdelige WMF pannenset Funktion4 bestaat uit de volgende pannen; een lage kookpan Ø 20 cm met deksel, een middelhoge kookpan Ø 16 cm, een middelhoge kookpan Ø 20 cm met deksel, een middelhoge kookpan Ø 24 cm met deksel. De Funktion4 kookpannen geproduceerd in top-kwaliteit Cromargan staal en meerlagen materiaal met een aluminium kern, zijn voorzien van zeer speciale glazen deksels en grepen die koel blijven tijdens het koken.

De pannen uit deze pannenset zijn van absolute topkwaliteit. Geproduceerd in Cromargan 18/10 roestvrij staal, een kras- en deukbestendig materiaal en enorm duurzaam! Daarnaast heb met dit materiaal optimaal kookgemak tot je beschikking en ook het schoonmaken is eenvoudig. Cromargan is onverwoestbaar, een zeer belangrijk punt want pannen gebruik gebruik je dagelijks. Een ander voordeel, de pannen kunnen in de vaatwasser.

Voorzien van de WMF TransTherm Universal bodem

De TransTherm Universal is de meerlagen techniek van WMF pannen, de kern in de bodem van de pan bestaat uit een vormvaste aluminium schijf die in het staal is ingekapseld. Het aluminium zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, zo krijg je de beste kookresultaten en wordt je gerecht gelijkmatig gaar. Omdat het aluminium is ingekapseld, blijft het beschermd tegen agressieve schoonmaakmiddelen en zuur van het voedsel. De bodem is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. Door de goede verspreiding van de hitte gebruik je minder gas en tevens zijn deze pannen hierdoor ook ideaal voor het gelijkmatig sudderen van bijvoorbeeld vlees.

Koele grepen en speciaal deksel

De robuuste holle handgrepen blijven koel het kookgebruik. Het deksel heeft ventilatiegaatjes en schenken met deze pan gaat zonder knoeien door de speciale rand. Verder hebben ze maatverdeling aan de binnenkant. De Funktion4 pan is door het bijzondere deksel makkelijk en veilig in gebruik. Met het gepatenteerde deksel kan je alles eenvoudig afgieten. Of het nu water of bouillon is, rijst, aardappelen of pasta, elk heeft zijn eigen afgietstand. Met deze pannen heb je topkwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak voor een optimaal kookresultaat!

Naar de aanbieding