WMF Quality One Pannenset 5-delig

WMF Quality One Pannenset 5-delig

Met aluminium kern als warmtegeleider. De Quality One van WMF is een vijf-delige pannenset, die in staat is om zijn gebruikers te overtuigen met uitstekende keuken- en kookeigenschappen. De naam zegt het al, een kwaliteits-set pannen van verschillende maten. De pannen zijn voorzien van een glazen deksel, waardoor je het koken in de gaten kunt houden. Dankzij de rvs lagen met een aluminium kern wordt de warmte niet alleen redelijk voorspelbaar overgebracht op de pan waarin het voedsel wordt gekookt, maar ook erg snel. Ook zijn ze te gebruiken op alle warmtebronnen.

Water kookt in 2 minuten

De pannenset bestaat twee braadpannen van 16 en 20 cm in diameter en drie kookpannen van 16, 20 en 24 centimeter in diameter, elk met bijpassende glazen deksel voor een betere controle van het kookproces. De perforaties in het deksel voorkomen overkoken. Het materiaal dat WMF gebruikt heeft voor deze set is roestvrij staal, dat ook wordt aangetroffen in alle handgrepen van de pannen en deksels. Het gehele ensemble is geschikt voor alle warmtebronnen en is vaatwasmachinebestendig. Gebruikers melden voldoening van de goede kookeigenschappen op gas en inductie kookplaten, zo wordt een liter water in twee minuten aan de kook gebracht.

Volledig ingekapseld aluminium kern

De reden hiervoor is simpel. In dikke bodem zit in RVS een ingekapselde aluminium kern die bekend staat als uitstekende warmtegeleider. Omdat het roestvast staal van de bodem ook magnetisch is, de Quality One ook geschikt voor inductie. Zo stevig gemaakt, dat de bodem niet krom trekt bij verhitting, maar plat op de kookplaat blijft. Aluminium kan op zichzelf oxideren of aangetast worden door agressieve schoonmaakmiddelen. Door deze volledig in te kapselen is deze volledig beschermd, op basis van informatie van de fabrikant.

Specificaties

  • Quality One Kookpan Laag 16 cm en 20 cm, Quality One Kookpan 16 cm, 20 cm en 24 cm, allen voorzien van deksels
  • Materiaal van RVS met aluminium kern
  • Materiaal deksel van rvs en glas
  • Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Met Gebruiksaanwijzing
wmf pannenset quality one

Naar de aanbieding